Hodnocení obchodu

5,0 470 hodnocení
Přidat hodnocení
5
464x
4
6x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
OD Avatar autora Ondřej Doležal | 17.5.2022
Spokojenost. Zakoupil jsem Microsoft Office, aktivace přes stránky eshopu a vše funguje jak má. Doporučuji.
J Avatar autora Jaroslav | 13.5.2022
MP Avatar autora Michal Pavelek | 5.5.2022
Bezva
O Avatar autora OH | 4.5.2022
T Avatar autora Tomáš A. | 4.5.2022
Vše funguje jak má. Jednu licenci jsem sice musel aktivovat přes odkaz zde na stránkách, ale i to proběhlo rychle a bez problému.
KK Avatar autora Karel Kuba | 3.5.2022
Kupoval jsem další licenci Office a nákup byl opět rychlý a bezproblémový. Licence funguje dle mých očekávání.
RD Avatar autora Radek Drdla | 29.4.2022
PB Avatar autora Pavel Bělocký | 28.4.2022
Sice se aktivace nezdařila a musel jsem ji dělat s pomocí obchodu "přes telefon", ale jinak naprostá spokojenost.
OB Avatar autora Ondřej Brázdil | 24.4.2022
P Avatar autora Pavel P. | 8.4.2022
Funguje ????
Avatar autora Radka Ščisláková | 4.4.2022
YG Avatar autora Ye Gao | 29.3.2022
Thank you i like your eshop. i will push this with some friends.
SM Avatar autora Stanislav Marek | 29.3.2022
Vše proběhlo dle očekávání.
MM Avatar autora Michaela Mareckova | 28.3.2022
V
TT Avatar autora Tomáš Tureček | 18.3.2022
Super jednání, mohu jen doporucit
LZ Avatar autora Lenka Zimová | 4.3.2022
Spokojenost.
J Avatar autora Jan | 2.3.2022
JP Avatar autora Jakub Podlesný | 12.2.2022
Ceny, rychlost dodani licence pres email
SN Avatar autora Slavomír Novák | 12.2.2022
KK Avatar autora Karel Kuba | 6.2.2022
Office 2019 jsem zakoupil před časem o víkendu a zaplatil kartou. Během chvíle mi přišlo sériové číslo a faktura. Oceňuji rychlost vyřízení i během víkendu. Licence funguje bez problémů. Když jsem potřeboval nyní přenést licenci na nový počítač, tak jsem využil on-line aktivaci na stránkách software-levne. Opět přišel aktivační email během pár minut. Za mě palec nahoru a moc děkuji firmě software-levne za kvalitní služby.

Stránka 1 z 24 , položek celkem: 472